mkb keurmerkSnel foto verjaardagskalender maken staand - liggend in A5 A4 A3 formaat.jpgFoto poster verjaardagskalender maken staand - liggend in A3 A2 en A1 posterformaatJubelkalender Sterrenkalender, wanneer zijn uw favoriete sterren jarig?Luxe bureau verjaardagskalender met foto's en standaard

iDEAL- Veilig online betalen - Jubelkalender

Solution Graphics

Vooruitbetaling


Reviews / beoordelingen
fotokalender Jubelkalender

(totaal 400 beoordelingen)

A. Kwaliteit: 4,5 (max.= 5)
B. Aflevering: 4,8 (max.= 5)
C. Service: 4,6 (max.= 5)

Bestel fotokalender
Gratis aanmelden

Jubelkalender op Twitter Volg ons op Twitter
Jubelkalender op facebook Like ons op facebook
</p Zoek ons op Google+
Jubelkalender op LinkedIn Zie ons op LinkedIn
Jubelkalender op Pinterest Bekijk ons op Pinterest


Alle reviews voor "Fotokalender"

Verjaardagskalender - perfect!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke Verjaardagskalender gemaakt, met een aantal van de door onze tandarts getekende cartoons.

Heel persoonlijk zo en kleurrijk.

Over de breedte laten printen en is perfect.

Snelle levering en meer dan degelijk verpakt!

31-7-2017 - Tandartspraktijk Jeurissen

Posterkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle service.

22-7-2017 - Sylvie Beekman

Verjaardagskalender - Mooi geworden!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Blij met de verjaardagskalender. Zo'n beetje de enige site waar je zowel staande als liggende foto's op de kalender kunt plaatsen.
De volgende dag werd hij al geleverd en ben blij met het resultaat!

20-7-2017 - Monique

Bureau fotokalender - top

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik vind het top dat het product met 1 dag verzonden wordt.

19-6-2017 - Yvon

Poster kalender voor mama - mooi

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

12 foto's mooi op een A1.

15-5-2017 - B. van Minnen

Super mooie kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Top product.
Doordat ik niet goed had opgelet - Geen bureaukalender maar een gewone gekregen. Wordt super netjes opgelost.
En wat super snel geleverd. Ga zeker vaker bestellen.
Happy ermee!

14-5-2017 - Ursula Mureau

Leuke kalender, echt een aanrader !

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering, mooie kalender, echt een aanrader !

21-4-2017 - Marieke

Super mooie verjaardagsposter!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie verjaardagsposter!

Hij werd bij ons helaas in de papiercontainer bezorgd, maar dat is niet de schuld van Jubelkalender.

4-3-2017 - Joustra

"Happy Birthday" verjaardagskalender poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender op posterformaat.

20-2-2017 - Ellen Bross

Verjaardagskalender poster - super bedankt en heel blij mee!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

M'n poster verjaardagskalender hangt hoor! Super bedankt ik ben er heel blij mee!

17-1-2017 - F. Janssen

Fotokalender - prima

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima gelukt. Snelle levering inderdaad in 24 uur.

1-1-2017 - Van der Most

Verjaardagskalender met foto's zoals beloofd

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Alle beloftes waargemaakt.

22-12-2016 - K. de Ruiter

Verjaardagskalender - goed, snel en gemakkelijk

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De verjaardagskalender zag er precies uit zoals het voorbeeld op de site. Goed van formaat en stevig papier. Snelle levering, gemakkelijk te bestellen via de site.

10-12-2016 - Ilse

Verjaardagskalender - Echt een aanrader.

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heb al enkele verjaardagsposters besteld en telkens met een super snelle service en mooie afwerking.
Echt een aanrader.

9-12-2016 - Ria

Kalender - goede kwaliteit en supersnelle levering

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit kalender met foto's en supersnelle levering.

1-12-2016 - Daan van Loosbroek

Foto kalender a4 - Top!!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Fotokalender a4: Super snel thuis bezorgd. Top!!

10-11-2016 - Charlotte

Foto kalender - snel, mooi en zeer tevreden!!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering van de kalender!!
De kalender is mooi geworden!!
Ben zeer tevreden!!

14-10-2016 - M. Koolhaas

Verjaardagskalender - top!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kalender op posterformaat, en super snel geleverd. Top.

20-9-2016 - Ellen Bross

Fotokalender - prima

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima fotokalender geworden.

1-9-2016 - Ad Nederlof

Verjaardagskalender "Knight Rider K.I.T.T." - super blij mee!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is supermooi geworden en met soort fotopapier erop gedrukt. Ben er echt helemaal super blij mee :)

11-8-2016 - J.G. de Wit

Poster verjaardagskalender - mooie kwaliteit

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie poster kalender qua kwaliteit.

22-7-2016 - Muna & Anne

Familie foto's verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Familie foto's verjaardagskalender netjes en goed.

1-7-2016 - S. Riquière

Perfecte kalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Perfecte service. Ik had mijn bestelling dag later al thuis. Kwaliteit is ook erg goed.

19-6-2016 - Agnieszka

Goede verjaardagskalender service!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Nadat ik mijn fotokalender had ontvangen en zag dat de buitenste ringetjes er bijna afvielen, heb ik een mail gestuurd.
Ik kreeg binnen een dag mijn kalender ditmaal op A5+ formaat geprint, gratis toegestuurd.
Top service!

17-6-2016 - Iris

Verjaardagskalender - super gemakkelijk en erg snelle levering

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super gemakkelijk en erg snelle levering.

7-6-2016 - Marly

Verjaardagskalender - geweldig resultaat

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Geweldig resultaat.

2-6-2016 - Gré

Super verjaardagskalender service!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goede afdrukkwaliteit, snelle levering (volgende dag al in huis).
Deze site raad ik zeker aan!

30-5-2016 - Joy

Verjaardagskalender - supersnelle service!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Wat een supersnelle service!
Heel blij met mijn staande verjaardagskalender van een prima kwaliteit. Bedankt, Jubelkalender!

8-5-2016 - Debbie

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kwaliteit van foto's ok en de snelheid en service en gebruiksgemak was top. Zelfs via mobiele telefoon.

5-5-2016 - C.W.B.

Foto verjaardagskalender - mooi resultaat

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi resultaat.

7-4-2016 - Gré

Foto bureau verjaardagskalender - zeer goed!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kwaliteit van de kalender is zeer goed! Mooi en stevig glanzend kartonpapier.
Bezorging 2 werkdagen later, top!

20-3-2016 - Gaby

Verjaardagskalender poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie verjaardagsposter met eigen foto's. Volledig binnen de verwachtingen.

18-3-2016 - Kenneth

DWS verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

DWS handbal verjaardagskalender, heel erg tevreden.

28-2-2016 - Miranda van Oorschot

Top verjaardagskalender service!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Na telefonisch contact was het toch nog mogelijk eind van de middag mijn kalender dezelfde dag nog te versturen. De volgende dag was de kalender in huis, zodat ik deze op tijd aan mijn moeder kon geven voor haar verjaardag. Ontzettend bedankt!

28-2-2016 - Nathalie

Super kwaliteit verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben zeer tevreden. Een mooie kwaliteit en super snelle levering. Dank u wel!

25-2-2016 - Cynthia

Verjaardagskalender - tevreden

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Familiefoto's verjaardagskalender.

25-2-2016 - J. Screever

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goede verjaardagskalender.

25-2-2016 - F. Maat

Super verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super mooie kalender en supersnel geleverd. Ook goede communicatie over de status van onze bestelling. Wij komen terug voor kerstkaarten. Bedankt!

21-2-2016 - Laurie

Verjaardagskalender - prachtig en kan het iedereen aanraden!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prachtige heldere foto's, gemakkelijk in te voeren en met 2 dagen in huis. De kwaliteit is super en de prijs is gemiddeld 50% goedkoper dan de andere aanbieders, waar je ook nog eens 5 tot 7 werkdagen op moet wachten. Dit is echt voor herhaling vatbaar en ik kan het iedereen aanraden, ik ben erg tevreden.

20-2-2016 - Anita

Birthdays verjaardagskalender family & friends

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender goed ontvangen. Ziet er mooi uit. Dankjewel.

19-2-2016 - Angelique

Fraaie kalender met m'n eigen foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Fraaie kalender met m'n eigen foto's.

15-2-2016 - Brigit van de Ven

Fotokalender - helemaal tevreden!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit en supersnel geleverd !!
Helemaal tevreden.

12-2-2016 - Edith

Fotokalender - Voor herhaling vatbaar!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb nu al tweemaal een fotokalender in elkaar geknutseld op de site.
Binnen een dag waren de kalenders binnen. Daar wordt mee geadverteerd maar ik hield er voor de zekerheid rekening mee dat het langer duurde. Jubelkalender doet dus wat zij belooft!
Een tweede gedachte van mij was; het is zo'n snelle service voor weinig geld, zou de kwaliteit dan wel goed zijn?
Ook hierin ben ik verrast, de kwaliteit van de foto's zijn uitstekend!
Kortom; een blije, enthousiaste klant.

2-2-2016 - Jeanine

Bureau verjaardagskalender - Tevreden!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hoewel ik eerst wat sceptisch was omdat de mogelijkheden om een product te personaliseren iets beperkt zijn, was Jubelkalender de enige site waar ik een bureaukalender voor verjaardagen kon maken dus toch aan de slag gegaan.
Ben blij met het resultaat: mooie afdrukken en goede kwaliteit papier.
De digitale communicatie over mijn bestelling was super en de levering netjes op tijd. Tevreden!

1-2-2016 - Laura

Verjaardagskalender - snel & heel goede kwaliteit!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender, snel & heel goede kwaliteit!

31-1-2016 - Sophia

Verjaardagskalender met vakantiefoto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met vakantiefoto's Nepal.

28-1-2016 - A.C. van der Ploeg

Bureaukalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Makkelijk te maken, snel thuisbezorgd, goede kwaliteit van foto's.

23-1-2016 - J.A.

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Vlotte levering.
Foto's zien er perfect uit.
De datum is zeer goed leesbaar.

19-1-2016 - Witteveen

Verjaardagskalender - snel, makkelijk, mooie kwaliteit!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snel en makkelijk gemaakt
Snel geleverd
Mooie kwaliteit!

18-1-2016 - Nienke

Prima kalender op 1 pagina

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Jubelkalender is de enige aanbieder van verjaardagskalenders met alle maanden op 1 papier. Kwaliteit is prima, levering ook.

9-1-2016 - Jolande

Foto jaarkalender - zeer goed resultaat

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender is makkelijk te maken en het resultaat is zeer goed. Levering was binnen 2 werkdagen dus erg snel. We zijn zeer tevreden over het resultaat en de gang van zaken.

9-1-2016 - Christiaan Everhardus

Verjaardagskalender - Geweldig!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender ziet er geweldig uit en super snel geleverd hartelijk bedankt zal er zeker reclame voor maken. Succes verder!

9-1-2016 - Fam. Wiermans

Verjaardagskalender poster - aangenaam verrast!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Bij toeval kwam ik terecht bij Jubelkalender.nl
Ik heb zelf een posterjaarkalender gemaakt. Ik heb foto's gebruikt die werden aangeboden op de website. Het assortiment was prima.
Ik ben zeer tevreden over het goede resultaat. Levertijd was kort en de poster was afgedrukt op mooi glanzend fotopapier. Ik was aangenaam verrast.

8-1-2016 - Helen Miedema

Kalender -heel mooi geworden

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is heel mooi geworden.

4-1-2016 - Caroline de Deugd

Verjaardagskalender - helemaal blij!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi geworden en supersnel geleverd, helemaal blij!

3-1-2016 - Barbera

Top fotokalenders

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie fotokalenders, al meerdere keren besteld. Goede kwaliteit, prima prijs, gemakkelijk te maken en snelle levering!

3-1-2016 - Eva

Verjaardagskalender -helemaal tevreden

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering.
Verrassend goede afdrukkwaliteit van de foto's.

24-12-2015 - Paul Van Dyck

Zeer tevreden met fotokalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer tevreden over de fotokalender. Mooie kwaliteit en snelle levering. Mooi kerstcadeautje voor opa en oma.

24-12-2015 - Cindy van Hoven

Prima verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima kalender service. Levering wat laat maar buiten de schuld van Jubelkalender. Fout lag bij Post.nl.

10-12-2015 - Ida

Fotokalender - goed en snel!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit en snelle levering (zelfs in december)!

10-12-2015 - Carmen

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender is van goede kwaliteit. Vlotte levering.

4-12-2015 - C. Pol

Verjaardagskalender met foto's 'De Kaap' - tevreden

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met foto's van olie- en acrylschilderijen, door W.A. Oostdam-Post gemaakt. Over de uitvoering ben ik tevreden.

29-11-2015 - Oostdam

Foto kalender op a1 formaat - super mooi

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Echt super mooi geworden!!! De volgende dag al in huis.

22-11-2015 - Siem

Jaarkalender - goed

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Jaarkalender met eigen foto's.

22-11-2015 - Familie Verboven

Foto's verjaardagskalender - heel erg mooi

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel erg mooie foto's verjaardagskalender.

19-11-2015 - Deborah

Verjaardagskalender - Super leuk!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super leuk de kalender. Bedankt :-)

18-11-2015 - D. Linssen

Foto kalender - goed

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De afwerking is goed en de kalender werd snel geleverd.

7-11-2015 - Mevr. Van Noort

Top verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super snelle levering mooie kwaliteit top!

6-11-2015 - Cindy Floren

Snelle en prima kwaliteit kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is van prima kwaliteit en lag razendsnel in de brievenbus.

5-11-2015 - Kees

Kalenderposter -Toppie!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

2x kalenderposter. Toppie!

30-10-2015 - Fam. Rosenthal

Prima verjaardagkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima verjaardagkalender met eigen foto's.

29-10-2015 - Peeters

Super verjaardagskalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Foto kalender in de middag gemaakt, volgende ochtend bezorgd. Goede kwaliteit, heldere foto's!

26-10-2015 - Annette

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goed product, fotoafdrukken zijn qua kleur e.d. gelijk aan geplaatste foto's, kwaliteit papier is goed.

13-10-2015 - Thérèse Lecoeur

Prima verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima kalender met foto's. Levering is ontzettend snel, prijs/kwaliteit verhouding is goed.

13-10-2015 - Marieke

Foto kalender - super snelle en goede service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super snelle en goede service.
De kalender is van goede kwaliteit,
ook het telefoon contact was goed.

2-10-2015 - Mevr. Morren

Verjaardagskalender - prima

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima. Kleine en compacte a5 verjaardagskalender.

1-10-2015 - S. van Houten

Grote verjaardagskalender - Goede kwaliteit!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goede kwaliteit!

30-9-2015 - Henk-Jan D.

Verjaardagskalender - goed

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Afgelopen week foto verjaardagskalender besteld en was een goede ervaring. Een dag later mijn kalender al in huis en de kwaliteit van de foto's was ook erg goed.

23-9-2015 - Kimberly

Makkelijk verjaardagskalender maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Makkelijk te maken en erg mooi papier.

7-9-2015 - Jeanine

Fotokalender - lekker snel

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Vrijdag besteld en zaterdag al in huis!

6-9-2015 - Peter K.

Verjaardagskalender- foto's super scherp

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met foto's gemaakt en super scherp afgedrukt, ga zeker nog een keer bestellen!

6-9-2015 - Celine

Verjaardagskalender met prima prijs-kwaliteit!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

In orde. Prima prijs-kwaliteit! Ik plaats zeker een nieuwe bestelling wanneer het nieuwe jaar nadert en ik op zoek ga naar nieuwjaarscadeautjes.

3-9-2015 - Miet Van de Casteele

Verjaardagskalender - snelle levering, prima kwaliteit!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering, prima kwaliteit!

Site doet een klein beetje ouderwets aan, maar resultaat is er niet minder om.

31-8-2015 - Franca

Poster foto verjaardagskalender - super resultaat

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Een makkelijke manier om zelf je kalender samen te stellen. In mijn geval poster kalender. Binnen 2 dagen in de bus, het resultaat is super ! Voor een lage prijs een prachtige kalender in huis.

30-8-2015 - Sonja

Prachtige verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender snel ontvangen, ik ben heel blij met het resultaat! Ik woon in Frankrijk, hier is zoiets onvindbaar, heb de kalender wel in Holland laten afleveren, maar bestel direct een 2e omdat het een origineel en persoonlijk kado maakt.

28-8-2015 - Anne-Sophie

Verjaardagskalender - Toppie!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super snel en erg mooi geworden. Toppie!

27-8-2015 - Anita

Verjaardagskalender - Een plaatje!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Op alle criteria zeer goed met een prachtig resultaat. Een blijvend aandenken wat dagelijks bekeken wordt.
Dank voor de fijne service!

23-8-2015 - John Boogaert

Verjaardagskalender - snel en goed

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Binnen 1 dag geleverd. Prima service en kwaliteit. De volgende kalender ben ik al aan het maken.

20-8-2015 - Hakvoort

Verjaardagkalender - goede kwaliteit

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Vandaag besteld, anderdaags in huis, goede kwaliteit.

18-8-2015 - Jan Jansen

Prima verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Een prima kalender, leuk met alle verjaardagen.

17-8-2015 - C. Verheij

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ziet er mooi uit en netjes afgeleverd.

5-8-2015 - Regina Tompot

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Eenvoudig te ontwerpen, snelle levering.

26-7-2015 - Maes

Verjaardagskalender - super

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super kwaliteit en supersnel geleverd.
Vandaag besteld dag later thuis.

17-7-2015 - Arben

Posterformaat kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagen fotokalender op posterformaat.

16-7-2015 - Bor

Goede verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kalender, voor redelijke prijs.

16-7-2015 - Houtzager

Prima verjaardagskalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Het kalender product ziet er fantastisch uit, kleuren zijn erg goed. Donderdagmiddag besteld, zaterdagmiddag binnen.

22-6-2015 - Hanneke

Snelle levering verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer snelle levering en zeer tevreden.

8-6-2015 - - Anoniem -

Verjaardagskalender - Beter dan de concurrent!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Top service!

In het weekend een kalender gemaakt met eigen foto's. Dinsdag al in huis. (I.v.m. het niet leveren van post op maandag).

De prijs en gebruiksvriendelijkheid is beter dan menig concurrent op het internet. Je bent snel geneigd om te kiezen voor 'de grote namen', dan zal het wel goed zijn.
Niets is minder waar! Je hoeft niets te downloaden en kunt direct beginnen met het samenstellen van jouw kalender.

Het resultaat is mooi. Foto's zijn van goede kwaliteit gedrukt op fotopapier. En het voordeel is dat je een blijvende kalender maakt zonder jaartal!
Bij de meeste concurrenten kon ik alleen een kalender maken met jaartal, en moest ik vooraf een programma downloaden.

Kortom: goede service voor een nette prijs.

4-6-2015 - J. Mulder

Fotokalender - helemaal goed & snel!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ziet er goed uit. De snelle levering is helemaal top!

1-6-2015 - Lianne

Verjaardagskalender - een aanrader!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Envoudig om te maken en met een snelle levering. Een aanrader!

29-5-2015 - Maria Jochems

Poster verjaardagskalender - top!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer tevreden; erg mooi geworden , alles duidelijk op de website en snel afgeleverd. Top!

23-5-2015 - Sabrina

Verjaardagskalender - heel tevreden

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben heel tevreden over het resultaat.

21-5-2015 - Marga de Wee-Kamp

Mooie verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hele mooie kalender; de kwaliteit is fantastisch!

Ik had de kalender donderdagavond besteld en op vrijdag ontving ik 'm al keurig met de post. Super!

11-5-2015 - - Anoniem -

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met foto's van kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen voor oma (92 jaar).

1-5-2015 - - voor oma -

Erg leuke verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hele leuke fotokalender. Uitstekende klantenservice. Ben heel tevreden over het resultaat!

30-4-2015 - Rosalie

Foto verjaardagskalender - super mooie kalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super mooie kalender van goede kwaliteit.Ben er heel tevreden over.

26-4-2015 - Cindy

A5 kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Inderdaad erg snel, na 1 werkdag lag de verjaardagskalender op de mat! Dik papier, goede fotokwaliteit.

18-4-2015 - Simone

Verjaardagskalender - perfect!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Perfecte foto's verjaardagskalender.

18-4-2015 - - anoniem -

Verjaardagskalender met eigen foto's - Snel en goed!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super snelle service, heel klantvriendelijk en behulpzaam, duidelijk en correct, goede kwaliteit.

12-4-2015 - Lien

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender is naar verwachting gemaakt.
Tip: er is de optie om vooraf de verjaardagsdata in te kunnen typen en die worden dan ook op fotokalender afgedrukt!

11-4-2015 - Y. Theben Terville

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

+ Netjes op tijd geleverd
+ Fotokwaliteit goed

5-4-2015 - Marja

Kalender met foto's online maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender besteld. Hij is erg mooi geworden en goede kwaliteit! Zeer snelle en goede service!!

29-3-2015 - Jolanda

Verjaardagskalender - erg goed

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Afgelopen week een verjaardagskalender besteld bij Jubel kalender en het was een hele mooie ervaring. Een dag later had ik de kalender al in huis en de foto kwaliteit was ook erg goed, zeker voor die prijs ! Bedankt Jubel kalender!

20-3-2015 - Alfons Dekker

Fotokalender - supersnel en mooie foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardag fotokalender supersnel geleverd, mooie foto's.

16-3-2015 - Hendriks

Mooie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Wij hebben woensdagavond om 12 uur een kalender bestelt en vrijdag al bezorgd.
Mooie kwaliteit papier en foto's mooi afgedrukt.

15-3-2015 - Anja Schaap

Verjaardagskalender - Helemaal goed

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender makkelijk te maken, snel geleverd en mooi!

15-3-2015 - S. Brandeis

Verjaardagskalender - erg gebruikersvriendelijk, top!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Handige site om de kalender te maken, erg gebruikersvriendelijk!
Snelle bezorging en mooie kalender. Top!

9-3-2015 - Femke Debets

Fotokalender 2015

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering, makkelijk te maken, goede kwaliteit en goedkope prijzen ik zeg ga zo door.

8-3-2015 - Pascal Vanbuuren

Verjaardagskalender met foto's - aanrader!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi product, vooral erg mooie foto's, aanrader!

6-3-2015 - Julia S.

Verjaardagskalender maken - mooie kwaliteit & prima service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb via jubelkalender.nl een verjaardagskalender voor mijn dochter besteld, die op zichzelf gaat wonen. De kalender is van een mooie kwaliteit, had hem de volgende dag al in huis, dus prima service. Voor herhaling vatbaar.

1-3-2015 - Anita

Verjaardagskalender - happy met het resultaat!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De verjaardagskalender heeft een mooie helderheid en is op stevig papier gedrukt! Wij zijn helemaal happy met het resultaat. Dankjewel voor de snelle, correcte service!!

27-2-2015 - Angelique

Top kalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heb mijn verjaardagkalender ontvangen.
Ben er heel blij mee. foto's zijn mooi en de levering super snel.

Prima kwaliteit voor een leuke prijs. Top!!!

27-2-2015 - Julia

Oma's foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Foto's verjaardagskalender voor oma.

26-2-2015 - Ella van Dam

Verjaardagskalender cadeau 40 jaar

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ziet er geweldig uit.

25-2-2015 - Marian Roowaan

Snelle verjaardagskalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Gebruiksvriendelijk, goede kwaliteit en kalender erg snel thuis ontvangen. Ben heel erg tevreden.

23-2-2015 - Joost

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik had 2 maal dezelfde foto op m'n verjaardagskalender (was eigen fout). Voor de rest erg tevreden, vooral over de snelle levering.

22-2-2015 - Van der Zwaan

Verjaardagskalender - super tevreden!!!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Voor de tweede keer verjaardagskalender: super tevreden!!!

22-2-2015 - Dora

Super Verjaardagskalender Service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de verjaardagskalender die ik heb besteld. Ziet er zeer netjes uit en de foto's zijn mooi en duidelijk geworden.

Tevens vind ik de levertijd lekker snel!

Ik ben zeer tevreden en bestel zeker nog een keer bij Jubelkalender.nl

Groetjes
Priscilla

21-2-2015 - Priscilla

Verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met foto's

19-2-2015 - H. Withaar

Familie fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel erg tevreden met onze familie fotokalender.

16-2-2015 - Reijm

Verjaardagskalender - zeer fraai

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer fraaie verjaardagskalender met natuurfoto's.

14-2-2015 - P.S. van Woerden

Verjaardagskalender - binnen minder dan 24 uur!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben zeer tevreden! Ik had voor een afscheidsfeestje 12 kalenders nodig en wel binnen 1 dag. Jubelkalender heeft zich keurig aan hun belofte gehouden en binnen minder dan 24 uur had ik mijn kalenders in de brievenbus zonder extra kosten voor het met spoed verzenden van de Kalenders. Het email contact verliep vlot en ik zal er geen moment aan twijfelen nogmaals kalenders bij Jubelkalender te bestellen!

10-2-2015 - Amanda

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi!
Mooi, glanzend, stevig papier, overzichtelijk, precies zoals ik me het me had voorgesteld.

Dik tevreden!

6-2-2015 - T. van Deursen

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prachtige foto's in lijst.

4-2-2015 - Kremers

Verjaarskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De foto's waren heel goed van kleur en de afhandeling van de bestelling correct en snel.

30-1-2015 - Mies Wits

Verjaardagskalender maken via Jubelkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Eenvoudig te maken en vooral ook erg mooi foto papier!

24-1-2015 - Jenny Post

Verjaardagskalender - mooi

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie afbeeldingen per blad en afbeelding op voorblad verjaardagskalender.

19-1-2015 - Phily

Foto kalender - Super tevreden

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Makkelijk te maken. Snelle levering en goede kwaliteit. Ben ernstige tevreden mee. Zou willen dat ze meer producten zouden verkopen zoals bijvoorbeeld collage posters, etc. Super tevreden.

18-1-2015 - Michelle

Verjaardagskalender - erg tevreden!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prachtige verjaardagskalender, erg tevreden en zeker ook met de geboden service!

15-1-2015 - Maria Janssen

Foto kalender A1

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering en wederom een goed resultaat.

15-1-2015 - M. Koel

Crescendo verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kwaliteit is prachtig .. fotopapier, erg ,mooi ... het was makkelijk om te maken.

15-1-2015 - J. van Viegen

A1 verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima product.

12-1-2015 - Gosse Schraa

Fotokalender - scherpe foto's en mooie kwaliteit papier

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Binnen één dag lag de verjaardagskalender al in de bus, top! Mooie kwaliteit papier en scherpe foto's. De horizontale foto's zijn mooi en groot.

8-1-2015 - Wieske Vreeswijk

Vlieland verjaardagskalender - prachtig

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prachtige kalender en kwaliteit papier.

6-1-2015 - Anja Andriesen

Foto kalender - zeer mooi en duidelijk

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is zeer mooi, stevig en de kwaliteit van de foto's erg mooi.

De site om je kalenter te maken was zeer duidelijk.

De service was goed en had de kalender binnen drie dagen binnen.

5-1-2015 - Jannie Hiemstra

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snel geregeld alles zowel het uitzoeken, uploaden foto's, verwerken en bezorgen. Super dus ... Echt een aanrader !!

5-1-2015 - Henk

Leuke verjaardagskalender poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik had een A3 verjaardagskalender poster gemaakt en besteld. Erg mooi geworden, en goede kwaliteit.

5-1-2015 - Isa

Fotokalender - tevreden over de kwaliteit

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ben tevreden over de kwaliteit van de fotokalender en de snelle levertijd.

2-1-2015 - M. Geurtsen

A1 poster verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit. Goede en snelle levering. Goede prijs.

1-1-2015 - J. N.

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender - mooi en goed.

1-1-2015 - Willy Weits

A4 fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De scherpte van de foto's is goed. Over uitvoering en bezorging tevreden.

30-12-2014 - Willem

Verjaardagskalender - zeer tevreden ziet er netjes uit

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Opmaak zeer tevreden ziet er netjes uit.
En vooral snelle levering, je wordt netjes op de hoogte gebracht dat het klaar is en verzonden.

24-12-2014 - Pedro

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met zwart / wit foto's.

19-12-2014 - Hetty Mol-Brilman

A4 verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi resultaat.

17-12-2014 - S. Dorrepaal

Verjaardagskalender - Fantastische kwaliteit!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Fantastische kwaliteit en echt heel erg snel (gisteren om 3 uur besteld en vandaag al in huis)!

12-12-2014 - Aad J.

Verjaardagskalender - een dikke 10!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima resultaat en snelle verzending.

5-12-2014 - Henzel

Poster fotokalender - erg leuk

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ziet er erg leuk uit. Super snel geleverd.

4-12-2014 - - anoniem -

Super verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit dik papier en de foto's zijn super mooi. En een geweldige snelle levering.

4-12-2014 - M. Baeten

A5 verjaardagskalander - erg goed

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is erg mooi geworden en nu heb ik een persoonlijke verjaardagskalender waar ik heel blij mee ben.
De volgende keer maak ik een grotere nu ik weet dat het erg goed wordt!

4-12-2014 - - anoniem -

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Tevreden over de uitvoering !

4-12-2014 - Christien Muller-Beemer

Snel verjaardagskalenders ontvangen - zeer content mee!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Vandaag al binnen 1 dag mijn foto verjaardagskalenders ontvangen en ik ben er zeer content mee. Ik zal dan ook zeker dit adres doorgeven aan familie een vrienden. Erg mooie kwaliteit!

3-12-2014 - Dhr. Noorden

Verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Foto met familieleden die in de betreffende maand jarig zijn.

29-11-2014 - John Vennix

Foto verjaardagkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima, ik ben tevreden.
Foto's uitstekende kwaliteit.

20-11-2014 - E. Mulder

Verjaardagskalender - top!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is van hele goede kwaliteit. Groot pluspunt is ook de supersnelle levering (één dag) en de snelle reactie na een vraag via de mail, top!

Jubelkalender is echt om te onthouden!

18-11-2014 - Jolanda

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer correct!!......echt heel snel binnen!!

14-11-2014 - Annie

Jubelkalender verjaardagskalender: Handig en snel!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Jubelkalender is een gebruiksvriendelijke site. Handig en snel een verjaardagskalender product maken. En na 2 uur is het al verzonden!

13-11-2014 - Roy

Online verjaardagskalender met eigen foto's maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi product, snel binnen!

9-11-2014 - Timo Oosterhoff

Foto verjaardagskalender- Helemaal top!!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goed product. Snelle service. Snelle levering. En een fout van mij kosteloos hersteld.

Ouderwets vakwerk in een modern jasje!!

7-11-2014 - Simone Andriesen

Verjaardagkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagkalender foto's.

6-11-2014 - Geke Stoel

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

"Afslag32" foto verjaardagskalender - mooi resultaat.

30-10-2014 - Thijs Kappen

Verjaardagskalender - prima kwaliteit

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is prima van kwaliteit en snel geleverd.

30-10-2014 - Marian

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Helemaal top, snel geleverd!

28-10-2014 - - Anoniem -

Foto verjaardagskalender - perfect!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Perfecte verjaardagskalender, snelle levering!

24-10-2014 - v.d. Assem

Puike verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Niks te weinig en niks te veel gejubeld: goedkoop en zonder poespas hele mooie foto-afdrukken en heel snel geleverd; gewoon("?") waar voor m'n geld. Dus toch even extra gejubeld... :-)

17-10-2014 - Ben Immens

Foto verjaardagskalender maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima zelf samen te stellen.

13-10-2014 - Robert

Fotokalender maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima verjaardagskalender. Snel geleverd en goede kwaliteit.

9-10-2014 - Jacko

Verjaardagsfeest kalender a5

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Netjes snel geleverd. Ziet er netjes uit. Simpel en makkelijk.

6-10-2014 - P. to the M.

Review verjaardagskalender maken - super!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Bedankt voor de snelle levering! Ik had donderdag een verjaardagskalender besteld die ik zondag wilde geven als cadeau en hij lag vrijdag al in de bus! Super!

6-10-2014 - Femke van Disseldorp

Poster verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Nette poster verjaardagskalender met 12 foto's.

5-10-2014 - V. Winden

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering!

5-10-2014 - Ivon

Super verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender besteld, kwam erachter dat men maar 1 foto per maand toe kan voegen maar via Picasa collages gemaakt en deze toegevoegd aan de verjaardagskalender.
Vrijdag besteld en zaterdag in huis, Super!
Mooi papier, goede prijs/kwaliteit verhouding.

30-9-2014 - Jannic Wevers

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met 12 verschillende tekeningen van mezelf.

29-9-2014 - Mies Frijling

Wie is er jarig fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie verjaardagskalender met foto's van Geertruidenberg.

25-9-2014 - Van den Kieboom

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke verjaardagskalender met foto's, tevreden met het resultaat.

25-9-2014 - John V.

Prachtige verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie fotokalender voor een leuke prijs, de foto's ook uitstekend afgedrukt.

21-9-2014 - Jansen

Verjaardagskalender - Top en snel!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Echt fijn dat 't zo snel klaar was, goeie kwaliteit!

21-9-2014 - Agnes Lisseveld

Foto verjaardagskalender A4

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke fotokalender. Duidelijke foto's.

20-9-2014 - Jolanda Doze

Mijn verjaardagskalender: perfect!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mijn verjaardagskalendertje is binnen en wat is hij mooi geworden, dit had ik niet verwacht.
Alles is perfect. Mijn complimenten!

20-9-2014 - Lies B.

Fotokalender A5

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Het resultaat was fantastisch, zo perfect en de plaatjes zo mooi weergegeven. Ik ben buitengewoon tevreden!

18-9-2014 - E.M. Bouma

Jubelkalender poster verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke verjaardagskalender prima verstuurd, op tijd en niet duur...kortom: tevreden ;-)

18-9-2014 - Herma Andela

Mooie verjaardagskalender - zeker een aanrader

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender die ik heb ontvangen is echt heel mooi geworden! Simpel te maken en super snel in huis!!! Woensdag gemaakt, donderdag op de mat, echt geweldig! Zeker een aanrader.

13-9-2014 - Marleen

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb de kalender zeer snel ontvangen. Hij zag er ook prima uit. De foto's waren mooi en duidelijk !

11-9-2014 - Elly Liebregts

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima!

9-9-2014 - J.A.

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Om 12 uur de bestelling verzonden, twee uurtjes later lag hij al bij de post en volgende dag kalender in huis, helemaal super!!

2-9-2014 - Anne

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Supertevreden !

2-9-2014 - J.J. van der Werf

Poster verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goede snelle service! Na betaling de volgende dag verjaardagskalender al binnen.

29-8-2014 - Saskia

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Nette verjaardagskalender met foto's.

28-8-2014 - M. van Paradijs

Verjaardagskalender met namen afdrukken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben tevreden, nl. erg fijn dat je op de kalender ook de namen kan laten afdrukken!! De foto kwaliteit na afdrukken is prima. De methode van invoeren en toevoegen van de namen voor op de kalender werkt prima! De service is razend snel! Erg gewaardeerd!
Ook een goede kwaliteit-prijs verhouding mijns inziens!

28-8-2014 - EVK

Poster jaarkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De poster kalender is erg mooi geworden.

25-8-2014 - Mimi

Beoordeling foto verjaardagskalender maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Helemaal ok!!

25-8-2014 - Lianne ten Brinke

45 jarig huwelijk - verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer enthousiaste (schoon)ouders! Kwaliteit van de kalender was goed.

25-8-2014 - Hanneke

Super verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik wilde graag een verjaardagskalender met mijn eigen thema. Dit kon ik nergens vinden, maar bij Jubelkalender kon ik 'm maken zoals ik dat graag wilde. De kwaliteit van het papier, de kleur van de foto's en de snelheid is echt super!!

23-8-2014 - Esther

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

We hebben een posterkalender besteld met 12 foto's. De kleuren van de foto's zijn heel mooi en tekst verticaal staat goed. Handig is dat foto's met een te lage resolutie tijdens het maken worden afgeraden. We zijn blij met het resultaat.

23-8-2014 - Fam. Van Rijn

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi resultaat, snelle levering!

17-8-2014 - Evelien

Mooie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie print/afdruk foto verjaardagskalender.

8-8-2014 - Mijntje

Verjaardagskalender maken - zeer tevreden

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
De foto's staan er perfect op.
Ik geef het door als er iemand vraagt om posters e.d. te laten maken.
Hartelijk dank daar voor.

31-7-2014 - Stien de Vormer

Foto verjaardagskalender "De steegjes" - top resultaat!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Dit is de tweede keer dat ik een kalender heb laten maken, en ben zeer tevreden met het resultaat, het papier, de afdrukken, echt heel erg goed.
Ik weet zeker dat er van mijn vrienden bij zijn die dit ook zeker willen doen.
Ook de aflevering, alles volgens afspraak.
Kan alleen maar zeggen: TOPPIE!

31-7-2014 - Jeanne Steegh

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Simpel, snel (1 dag !!) en goed.

27-7-2014 - Eric

Top! Snelle verjaardagskalender service!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Een mooie, betaalbare kalender die ook nog eens heel snel geleverd wordt!
Top!

23-7-2014 - Ellen

Verjaardagsdeurkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Het was even zoeken op de site zelf bij het samenstellen van de kalender, om uit te vinden hoe het werkte: per maand een foto toevoegen en eventueel een titel. Toen ik er eenmaal achter was, ging het gemakkelijk.

21-7-2014 - Ad Bosters

Foto verjaardagskalender - super gelukt!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De fotokalender was super gelukt! Het was makkelijk te maken en ik heb een geweldig cadeautje voor mijn moeder!

19-7-2014 - Marlies Wouters

Fotokalender op mooi papier met duidelijke foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer vlotte bezorging.
Fotokalender afgedrukt op mooi papier met duidelijke foto's.

18-7-2014 - Helder

Verjaardagskalender - zeer tevreden en echt mooi geworden!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ben zeer tevreden, echt mooi geworden. Het was voor mij de eerste keer dat ik zoiets heb gemaakt. Volgende keer kan ik het alweer beter maar ben nu al zeer tevreden.

11-7-2014 - Jeanne

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De verjaardagskalender ziet er weer - we lieten er al eens eerder een maken, goed uit. Mooi papier, de foto's fraai afgedrukt.

11-7-2014 - Korteland

Tevreden verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender werd binnen één dag geleverd, keurig! Aanrader.

7-7-2014 - Joe

Staande A5 bureau verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer snelle levering, mooie kleine kalender.

6-7-2014 - M. Philips

Online verjaardagskalender maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke verjaardagskalender geworden.

5-7-2014 - Van Dijk

Fotokalander

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Klaar in een dag, gewoon super, top kwaliteit, bedankt.

2-7-2014 - Richard van Druten

Verjaardagskalender met foto´s maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Makkelijke service en zeer goede kwaliteit !

30-6-2014 - Amber

Tevreden met foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle service, goede kwaliteit!

28-6-2014 - Daan van de Pol

Leuke verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Erg mooi papier en het eindresultaat is dus helemaal naar wens.

21-6-2014 - M. de Mol

Super verjaardagskalender service !

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie verjaardagskalender, heb gebeld wou enige aanpassingen en zonder probleem direct uitgevoerd ! Super snelle levering erg tevreden !

21-6-2014 - Banu

Foto kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender was netjes op tijd binnen!
Foto's zijn van goede kwaliteit!

15-6-2014 - Anke

Verjaardagskalender - goed geregeld

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goed geregeld, mooie foto kwaliteit dus erg blij met m´n verjaardagskalender!

13-6-2014 - Caroline

Fraaie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie afdrukkwaliteit, fraaie verjaardagskalender geworden.

5-6-2014 - Melanie

Hele mooie fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hele mooie fotokalender en netjes op tijd geleverd, dus toppie wat mij betreft.

1-6-2014 - Aly Potters

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prachtige foto verjaardagskalender geworden en zo'n snelle levering. Geweldig.

30-5-2014 - Gré

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben heel blij met m'n kalender.

29-5-2014 - Kim

Foto wandkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel snel geleverd en snel te maken in tegenstelling tot andere kalenderaanbieders!

29-5-2014 - - Anoniem -

Verjaardagskalender poster met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super snel, niet duur...gewoon goed!

29-5-2014 - Ike

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Levering binnen 24 uur na bestelling, en van een goede kwaliteit.
Programma online werk zeer goed en praktisch; alle lof.

26-5-2014 - Fred Dijsselbloem

Hieperdepiep hoera verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hele snelle aflevering van foto verjaardagskalender.

25-5-2014 - Aly Potters

Verjaardagskalender met mijn foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit verjaardagskalender geworden. Blij mee!

16-5-2014 - Eva van B.

Kunstkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender met foto´s van kunstwerken.

13-5-2014 - M. de Moel

Verjaardagskalender poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Poster kalender voor bruiloft.

12-5-2014 - Ilse

Fotokalender review

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Op donderdagmiddag om 17.30 uur kalender besteld en op vrijdagmiddag om 14.00 uur in huis! Zeer goede kwaliteit. Goede prijs -kwaliteit verhouding. Ook verpakt in hard karton, dus geen kans op beschadigingen. Een aanrader!

9-5-2014 - S. van Esch

Moederdag verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle service, leuke kalender (met eigen foto's).

8-5-2014 - Erwin

Prima verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Allemaal prima verzorgd.

3-5-2014 - Mw. M. Boumans

Fantastische kalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Bedankt Jubelkalender, dat jullie de kalender hebben gewijzigd.
Grote klasse!

24-4-2014 - Janni

Familie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender met foto's van zussen midweek vakantie.

17-4-2014 - W.G. Bos-Verdijk

A5 Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Dag 1 zelf een A5 fotokalender aangemaakt op jubelkalender, dag 2 in de brievenbus!!

Foto's allemaal haarscherp afgedrukt en goede papierkwaliteit!

14-4-2014 - Dennis Kuijpers

Home sweet home verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super verjaardagskalender met foto's.

12-4-2014 - Thomas Rabouw

Foto Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Een dikke tien voor de snelheid waarmee de verjaardagskalender is uitgevoerd. Zondag besteld, dinsdag in huis. Top!

8-4-2014 - Petra K.

Verjaarkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi snel verzonden, goed verzorgd en prima service.

5-4-2014 - Pieter

Verjaardagskalender poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ziet er goed uit!

3-4-2014 - Jenneke

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Het was perfect gemaakt.

22-3-2014 - Anke Peeters

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super snelle levering en mooie verjaardagskalender! Top!

21-3-2014 - Miranda

Verjaardagskalender met eigen foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

12 maanden verjaardagskalender met eigen foto's

20-3-2014 - C. Karremans

Fotokalender maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De foto verjaardagskalender was erg snel klaar, 1 dag later hing hij al! De kwaliteit is ook goed.

17-3-2014 - Marjolein

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima service snel geleverd.

16-3-2014 - Marcel

Prima foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

In 2 dagen binnen en de verjaardagskalender ziet er uit zoals verwacht. Ga zeker nog eens bestellen bij jullie.

15-3-2014 - J. v. Velthoven

Snel en gemakkelijk!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Toegankelijke site. Uploaden van foto's sneller (werkdag) en gemakkelijker dan op andere bekendere sites (Hema/Kruidvat/Albelli). Resultaten zijn goed.

15-3-2014 - V.

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Handig en makkelijk online verjaardagskalender met eigen foto's bestellen.

14-3-2014 - M. 't Woud

Fraaie fotokalender en lekker vlot

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Fraaie fotokalender en lekker vlot.

10-3-2014 - Joost

Vlotte verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Makkelijk te maken en ook handig met eigen verjaardagen op verjaardagskalender.

4-3-2014 - M. Vlaar

Fraaie foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Fraai resultaat en snel in huis!

28-2-2014 - Katelyn

A4 verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie A4 foto verjaardagskalender.

11-2-2014 - Vlaar

Verjaardagskalender maken

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke foto verjaardagskalender.

1-2-2014 - Dhr. Simons

Mooie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De foto's zijn mooi.

26-1-2014 - Nelleke Volker

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met elke maand een foto.

26-1-2014 - H. Kaptein

Top verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Helemaal goed.

22-1-2014 - Megan

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke verjaardagskalender met 13 foto's.

22-1-2014 - F.de Beer

Fotokalenders snel in huis

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer snel geleverd: Maandagochtend gemaakt en dinsdagochtend in de bus! Snelle respons op mail. Zeer goed

16-1-2014 - Arie van Gorp

Snelle levering verjardaagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De bestelling en levering waren gemakkelijk en snel.

15-1-2014 - Huinink

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi dik papier, foto's mooi afgedrukt, evt tekst komt rechts v.d. foto te staan (gekanteld) snelle levering.

13-1-2014 - I. Meijers

Top verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle levering en goed kwaliteit. Ik ben helemaal tevreden.

12-1-2014 - Koel

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Fotokalender is netjes en heel vlot afgeleverd.

10-1-2014 - Rinkje van Peenen Renkema

Verjaardagskalender: heel mooi!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Al na één dag ontving ik de A2 poster VERJAARDAGSKALENDER.
Een verrassing want het is heel mooi geworden.

De dag daarvoor waren mijn foto's door het bedrijf op het juiste formaat omgezet.
een geweldige service.

5-1-2014 - Yvonki

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met 13 foto's.

3-1-2014 - Suikerbossie

Prachtig mooie foto poster verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Een prachtige mooie foto poster. Echt een aanrader super snelle levering en dat met de feestdagen knap hoor!

1-1-2014 - v.d. Kieboom

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke verjaardagskalender geworden.

23-12-2013 - Schel

A3 verjaardagskalender: aanrader!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Levering binnen 1 dag. Prima kwaliteit. Aanrader. Ben weken bezig geweest met andere aanbieders allerlei ingewikkelde downloads en upload gedoe.

15-12-2013 - S. Chobin

Fotokalender A3 staand

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Top geregeld, verjaardagskalender was makkelijk te maken. Na 1 dag verzonden en dag 3 al in huis. Kwaliteit is top. Ik ben helemaal blij. Prijs is ook top.
Toen ik per mail een vraag stelde werd er binnen 24 uur gereageerd. Van mij een dikke 10.

15-12-2013 - Klijn

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagkalender is prima uitgevoerd.

14-12-2013 - J.G. Tepper

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is heel mooi, kwaliteit is prima, alleen.........ik heb hem zelf in de verkeerde maat besteld dus het viel een beetje tegen.

Maar dat ligt dus niet aan Jubelkalender. Ik was heel blij met het resultaat qua kwaliteit en aflevering. Netjes op tijd.

11-12-2013 - Ineke Roosneburg

Mooie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kalender.

9-12-2013 - Van der Linden

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke verjaardagskalender met 13 foto's.

9-12-2013 - - Anoniem -

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel erg tevreden met mijn verjaardagskalender.

8-12-2013 - Van den Berg

Prima verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima verjaardagskalender, heel goede kwaliteit + snelle levering.

8-12-2013 - Ed de G.

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ziet er heel goed uit, snelle levering, prima.

8-12-2013 - Geen naam / anoniem

Foto poster kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb een foto posterkalender besteld en deze was super snel binnen. Zoals vermeld had ik hem de volgende dag al in de brievenbus. De foto's zijn van goede kwaliteit.

8-12-2013 - Deborah van broekhoven

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Foto's verjaardagskalender van mooie kwaliteit.

5-12-2013 - Van den Heuvel

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hele mooie kalender geworden en prima snelle verzending.

4-12-2013 - W.P. Bloemen

Prima fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Alles is prima verzorgd, prima fotokalender.

2-12-2013 - Geurt van Verseveld

Snelle levering verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi verjaardagskalender resultaat.

2-12-2013 - Jacqueline van Krieken

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Uitstekende kwaliteit voor een mooie prijs en een snelle levering!

29-11-2013 - Rianne

Foto kalender super!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Makkelijk te uploaden, snelle levering en mooie kwaliteit. Echt foto papier!

29-11-2013 - Catharien

Super verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer snelle bezorging en mooie kwaliteit van mijn verjaardagskalender, bedankt.

28-11-2013 - Ina van Kempen

Fantastische verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Echt een fantastische verjaardagskalender geworden en snel in huis!

28-11-2013 - Remy I.

Verjaardagskalender heel snel

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel snel geleverd mooi resultaat!

24-11-2013 - De Jonge

Verjaardagenkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooi en stevig papier en een perfecte kleurenprint!

21-11-2013 - John

Fotokalender Monte San'Angelo

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke verjaardagskalender.

20-11-2013 - Betsy de Bruyn

Poster kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kwaliteit super, mooie foto's en snelle levering!

18-11-2013 - Nancy

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender met eigen foto's.

17-11-2013 - Diana

Prachtige kalender - Jubelkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prachtige kalender van mooie kwaliteit. Enig minpuntje is de grootte/kleinte van de letters bij de jubeldata. Ook zouden we het jaartal graag voluit zien.
Verder helemaal top.

12-11-2013 - M.M. van Binsbergen

Foto kalender met verjaardagen

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Perfect!!!!

11-11-2013 - Samantha Groene

Poster kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender ziet er naar verwachting uit.
Bedankt voor de snelle service.

10-11-2013 - Nonhebel

Verjaardag kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Geweldig dat je je eigen foto's kan gebruiken!

7-11-2013 - Struys

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke fotokalender met collages van familieleden.

5-11-2013 - N.N.

Goede verjaardagskalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Vlotte service en prachtige verjaardagskalender geworden!

3-11-2013 - Mischa Prins

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ben erg blij met mijn fotokalender.

2-11-2013 - M. Joosten

Prima verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Geslaagde verjaardagskalender met mooie foto's.

31-10-2013 - Sandy

Perfecte fotokalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De service is perfect. De postbode had het pakket beschadigd en we kregen meteen gratis een nieuw exemplaar toegestuurd.

29-10-2013 - Berk

Foto verjaardagskalender supersnel!!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik had haast en van te voren geïnformeerd of het echt binnen 1 werkdag kon. En ja hoor, binnen 24 uur na bestellen stond de postbode met mijn verjaardagskalender voor de deur!

27-10-2013 - Marije

Foto Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goede service, goed produkt en snelle aflevering.

23-10-2013 - N.S.

Prachtige fotokalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Een prachtig kalender! Helemaal blij ermee!!

12-10-2013 - Petro

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met eigen foto's.
Heel tevreden over het resultaat.

7-10-2013 - Mevr. Holkenborg

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Geweldig mooie kalender geworden, met eigen foto's.
Levering ging volgens afspraak en goed verpakt.
We zijn er erg tevreden mee !
Komt zeker een vervolg als cadeau voor anderen.

25-9-2013 - Theo van der Heijden

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit! En snel in huis.

21-9-2013 - Ellen

Fantastische verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel mooi was de kalender.

29-8-2013 - Jolinda Waleson

Verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb een verjaardagskalender laten maken met foto's van de kleinkinderen voor mijn ouders. De levering was supersnel en de foto's zijn prachtig. Ik had gelijk ook een voor mezelf besteld. Inmiddels vanmiddag ook een voor mijn zus besteld. Bedankt!

25-8-2013 - B.

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima verjaardagskalender alleen jammer dat de fotobijschrift tekst niet heel erg opvalt aan de zijkant van foto's.

21-8-2013 - A. v. d. Meulen

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie verjaardagskalender.

17-8-2013 - Marga Reintjens

Abu Dhabi fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Nadat de post de bestelde verjaardagskalenders niet had bezorgd heb ik contact gezocht met Jubelkalender. Binnen een dag zijn de fotokalenders opnieuw gedrukt en verstuurd! Super service!!

9-8-2013 - Mariska

Jubelkalender - verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima kwaliteit fotokalender, aflevering en service.
Aanrader!

9-8-2013 - Fred

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima fotokalender.

7-8-2013 - G. Trip

Poster verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Echt een aanrader! Super snel en dito kwaliteit en service!

4-8-2013 - A. Bos Assen

Verjaardagskalender voor Raoul

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuke fotokalender, snelle levering!

3-8-2013 - Verduyn Lunel

Kalender met foto's - een aanrader

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb vorige week vrijdag een kalender laten maken via Jubelkalender. Het maken was voor mij goed te doen, aangezien ik niet zo heel handig ben met computers. :) De volgende dag kreeg ik de kalender al thuis! Zeker een aanrader dus!!

31-7-2013 - Hoekstra

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender met eigen foto's.

23-7-2013 - Fie Holkenborg

Perfecte foto verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super kwaliteit, snelle levering. Perfect.

23-7-2013 - Fam. Haanen

Mooi afgewerkte kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer goed, mooi afgewerkt. Ga zeker nog eens bestellen.

12-7-2013 - - anoniem -

Geweldige fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik vind de service geweldig! De kalender was na twee dagen al binnen!
Ik vind het wel jammer dat het jubelkalenderlogo op de voorkant staat maar verder ben ik uiterst tevreden hierover!
De kwaliteit van de fotos en de hele kalender is echt superhoog!

12-7-2013 - Marloes

Verjaardagskalender 45 jaar getrouwd

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer snelle en goede service. Mooie kwaliteit van het papier. En inderdaad binnen 1 werkdag geleverd.

11-7-2013 - fam. De Leeuw

Verjaardagskalender mooi en snel

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Vandaag besteld morgen super product in huis, wat een snelheid. Toppie !!!

3-7-2013 - Rob van Dop

Prettig en goede kwaliteit verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle afhandeling en goede kwaliteit kalender.

21-6-2013 - Anneke

Verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie foto's verjaardagskalender.

7-6-2013 - Brigitte Rutten

Foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Een prachtige kalender geworden.

6-6-2013 - Karin van Middendorp

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

's Middags om half 4 gemaakt en de volgende dag thuis in de bus! Niet verwacht wel gehoopt, want nu was de kalender precies op tijd klaar.. volgende keer hoop ik er wel meer tijd voor te kunnen nemen, maar dit was echt top!

2-6-2013 - Cindy de Heer

Super verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Eén van de vele sites op internet.
Geen gedoe met software, makkelijke gebruiksaanwijzing en zeer snelle aflevering. Zeer goede kwaliteit en dat alles ook nog eens voor een prijs waar je niet wakker van hoeft te liggen.
AANRADER!!

22-5-2013 - A.C. Nederlof

Kalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Prima service, snel geleverd, verjaardagskalender zeer over te spreken!

18-5-2013 - Hester Scheffer

Verjaardagkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Supersnelle levering, 's middags besteld,
de volgende dag in huis!

11-5-2013 - Janny Huurneman

Mooie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is mooi geworden!
Echter ik had graag het voorbeeld met foto en letter grote willen zien voor dat ik de opdracht geef, nu is het een verrassing die goed uitpakt, maar had graag de verjaardagen wat groter geprint gezien.

10-5-2013 - Delia Koops

Foto verjaardagskalender heel snel!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super snelle levering en mooie kwaliteit! Erg blij met de kalender.

6-5-2013 - Nadine Olsthoorn

Verjaardagskalender "The philippines"

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ben er blij mee.

5-5-2013 - Christopher Taal

Verjaardagkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Gisteren mijn verjaardagkalender ontvangen,ziet er prachtig uit maar tot mijn schrik ontdekte ik dat ik een fout had gemaakt, meteen gebeld en is meteen gecorrigeerd, wat een service. Heel hartelijk bedankt!

3-5-2013 - Dinie van de Sande

Verjaardagskalende

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Op zich ben ik tevreden over de kalender, nadeel is dat er bij elke verjaardag ook echt het woord verjaardag voor de naam staat, ik zou liever alleen de naam/namen op de kalender hebben.

=> Naschrift redactie:
Alle ingevoerde feestdata in "Mijn Jubelkalender / verjaardagskalender" zoals verjaardagen worden automatisch op verjaardagskalender afgedrukt op navolgende wijze:
- Afgedrukt wordt de omschrijving van type Jubeldatum (=Verjaardag, Trouwdag, Jubileum of In dienst) gevolgd door de opgegeven naam/tekst (en indien opgegeven daarachter het jaartal) zoals bijvoorbeeld 'Verjaardag Piet Janssen '69'.
- Indien type Jubeldatum 'Anders' wordt gebruikt, wordt uitsluitend de opgegeven naam/tekst afgedrukt (en indien opgegeven daarachter het jaartal) zoals bijvoorbeeld 'Piet Janssen '69'.

2-5-2013 - Lisa Mulder

Fotokalender a5 formaat

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De afdrukkwaliteit van de foto's is goed.
De kleuren zijn erg mooi en helder.
Bij andere fotobedrijven begon het formaat van een fotokalender pas bij a4.
Aflevering was snel. Service goed.
Met andere woorden zeer tevreden!

21-4-2013 - Jacq van Dijk

Mooie verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De service was erg goed en erg snel. De kwaliteit van de kalender is uiteindelijk erg mooi geworden.

12-4-2013 - Maurice V.

Beoordeling fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Snelle service.

11-4-2013 - Saskia

Verjaardagskalender 2013

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zeer nette kalender, met mooie foto afdrukken.

8-4-2013 - Saskia van Tulden

Goede verjaardagskalender service!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben zeer tevreden met de goede service die Jubelkalender heeft geboden. Ik had de kalender vorige week zondag besteld en ik had hem maandag al in huis. Wat een topservice! Kwaliteit van de foto's zijn ook heel erg mooi. kortom, ik ga vaker gebruikmaken van jullie site!

24-3-2013 - Michelle Loois

Top verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Supersnelle levering en goede kwaliteit!

18-3-2013 - Angelique

Supermooie verjaardagskalender poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Supersnelle levering en een geweldig resultaat!
Wij zijn heel erg tevreden.

10-3-2013 - Clazina van Balen

Prima resultaat aanschaf verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb een A5 formaat verjaardagskalender gekocht. Bestelling was er binnen de gestelde dag. Het resultaat is prima in orde en de service is daarom ook geslaagd. Ik ben dik tevreden.

8-3-2013 - Erik Schuszler

Verjaardagskalender - super!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Woensdagavond gemaakt en vrijdag lag de verjaardagskalender al in de bus, super!

18-2-2013 - Gea

verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie kwaliteit foto's, het was wel even een gepuzzel om uit te zoeken hoe je eerst de namen op de kalender krijgt en daarna de foto's. Je krijgt niet gelijk te zien wat je aan het doen bent op de kalender.
Na contact te hebben gehad met jullie, kregen wij vrijwel direct een keurige mail met de handelingen die we moesten doen.
Daarna kwam alle keurig in orde en wij zijn erg blij met het resultaat.

13-2-2013 - Nico Kloosterhof

Super mooie foto verjaardagskalender poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben verrast over de kwaliteit, ziet er echt heel goed uit.
We gaan de fotoposterkalender inlijsten en in onze nieuwe toilet ophangen.
Zal volgende keer zeker weer bij Jubelkalender bestellen want ze leveren echt kwaliteit en super snel geleverd.

Bedankt voor de kalender.

13-2-2013 - Els Hendriks

Tevreden klant - fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Onlangs mijn fotokalender poster ontvangen, ik ben er erg tevreden over.
Snelle levering en goede service.

Zeker voor herhaling vatbaar.

7-2-2013 - Patty van der Vliet

Foto kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super mooie kalender, moeders was er blij mee!

4-2-2013 - Monique

Super verjaardagskalender!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik vond het een super service!!
Hij is prachtig, persoonlijk en gewoon leuk. En dankzij jullie super snelle service, ben ik echt zeer blij en tevreden!

2-2-2013 - Charill Gobardhan

Verjaarsposter

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagkalender in posterformaat met bij iedere maand een foto uit eigen album.

26-1-2013 - Ada Hartog

Verjaardagsposter kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Lekkere snelle service en super resultaat!!
Bedankt en zeker tot een volgende x
Gr. Femke de Jong

24-1-2013 - Femke de Jong

Verjaardagskalender prima geregeld!

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ziet er leuk uit!
Prima snelle service!

24-1-2013 - R. en A.

Foto verjaardagskalender A5

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Leuk kalendertje, supersnel geleverd en prima kwaliteit!

18-1-2013 - Anne Keuters

Mooie posterkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Vandaag de posterkalender ontvangen die ik 2 werkdagen geleden heb besteld. Hij is heel mooi geworden. Met mooie foto's van ons werk hangt hij op de afdeling. Alle collega's kunnen hun verjaardag kwijt. Een aanrader!

8-1-2013 - Anneke McGovern

Super mooie verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Bij deze willen we u hartelijk bedanken voor de super mooie verjaardagskalender hij was weer super, de foto's die u hebt afgedrukt echt super namens de fam. hartelijk bedankt.

7-1-2013 - Mari Veld

Verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Is heel mooi geworden! Vlot in huis :)

5-1-2013 - Danielle Teeuwe

You've got a friend verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Papier is een prachtige dikke, glanzende kwaliteit. Landscape foto's komen beter tot hun recht dan portrait foto's. Snelle levering en goede verpakking.

21-12-2012 - Erna Veneman

Poster kalender "De Bravenboertjes"

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel lang gezocht voor een poster kalender voor op de wc deur. Tip gekregen van iemand via Facebook om het via Jubelkalender te doen. Nu heb ik een posterkalender op mijn deur en heb hem nog helemaal zelf kunnen ontwerpen ook. Hele goede kwaliteit en heel netjes geleverd in een koker. Goede service!

20-12-2012 - Angela Bravenboer

Fotokalender 2x

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Net voor Sinterklaas 2x de fotokalender besteld. Supertevreden over de snelle afwikkeling en verzending van de bestelling. Mooie kwaliteit.

10-12-2012 - E.

verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Bij de verjaardagskalender die ik op Zondag besteld had en Dinsdag al geleverd kreeg was tekst bij aantal foto's niet helemaal correct afgedrukt. Nadat ik dit had gemaild mocht ik de kalender opnieuw maken en hoefde ik niets te betalen. Ook deze was snel, Vrijdag besteld en Zaterdag in huis. SUPER!

10-12-2012 - Gre Feenstra-Jeltes

Verjaardagskalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Omdat ik gewend was om foto's op de computer te bekijken, vond ik het resultaat van de kalender tegenvallen. Ik heb toen onterecht bij jullie geklaagd, want de kalender was heel mooi gemaakt. Jullie hebben hem toch opnieuw afgedrukt en opgestuurd, met een uitleg erbij. Grote klasse, Bedankt!

2-12-2012 - Yolande de Waal

Fotokalender Joost

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben zeer tevreden over de snelle service en afhandeling van het product.
Het product is naar mijn idee ook prima.
Hoop dat Joost ook blij zal zijn met zijn Sinterklaas kado.

30-11-2012 - Nancy Peeters

verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie verjaardagskalender.

29-11-2012 - Ineke Bulthuis

verjaardag kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Heel mooi.

29-11-2012 - Rein Slaats

Jubel verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super resultaat!
Heel leuk geworden!
Bedankt weer!

25-11-2012 - Angela vos

verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Nabestelling 2 verjaardagskalenders, prima.

23-11-2012 - Petra Rigole

Verjaardagskalender Canada

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mooie fotokalender met foto's van Canada.

22-11-2012 - Margriet Vreugdenhil

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Supersnel geregeld.

17-11-2012 - L. Oppelaar

Goede verjaardagskalender service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik ben erg enthousiast over de snelle levering en het mooie resultaat.

15-11-2012 - Lian Princen

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Echt super, ben helemaal tevreden!

12-11-2012 - Lanja Bosgraaf

supermooie verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hele mooie kwaliteit foto's. Ziet er fraai uit.

1-11-2012 - Daniela Ferreira

fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De fotokalender ziet er mooi uit.

1-11-2012 - Marjo kroonen

Wie is er jarig ? foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Verjaardagskalender, besteld, foto's bijgevoegd, betaald en werd binnen 2 dagen
gratis bezorgd. KLASSE

30-10-2012 - John de Zwart

poster fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Had binnen 2 dagen mijn bestelde fotokalender in huis. Helaas was er door de post niet erg voorzichtig mee omgegaan, dus kreeg ik hem vol kreukels en vouwen aangeleverd.
Heb dit gelijk gemeld bij jubelkalender. En hoewel dit euvel buiten hun schuld om is ontstaan, hebben ze geheel gratis mijn foto posterkalender opnieuw afgedrukt en opnieuw verzonden.
Hij is supermooi geworden en ik ben heel blij met de goede service.

30-10-2012 - Geke Ernst

A3 posterkalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Goed gelukt.

26-10-2012 - Maaike Heidkamp

Verjaardagskalender met foto's

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

alle foto's waren mooi verwerkt.

23-10-2012 - Petra Hees

Verjaardagskalender Poster

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Super service, door persoonlijk contact.

15-10-2012 - Floos Coers

foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender is mooi geworden met de fotos.

3-10-2012 - Susan Daemen

afscheidskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik vond het een mooie kalender zag er goed uit.

28-9-2012 - monique ten thije

fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hartelijk dank voor de zeer snelle levering van de mooie fotokalender. Zaterdagavond besteld, dinsdagochtend al bezorgd in zeer goede staat. Kwalitatief erg mooi. Ben zeer tevreden! Een aanrader!!

25-9-2012 - Yvonne Barendse

Verjaardagskalender voor afscheid collega

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Na 12 jaar een andere werkgever... Om ons, achterblijvende collega's, niet te vergeten heb ik een verjaardagskalender gemaakt.
Van A tot Z een handige website, snel geleverd, mooie kleuren.
Een blije oud-collega!

21-9-2012 - Cisca Wisselo

A5 verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Mijn verjaardagskalender met plaatjes van insecten en vlinders is erg mooi geworden.

20-9-2012 - Tea van der Heide

A2 kalender liggend

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

A2 kalender liggend

Alleen jammer dat jullie logo er op staat.

=> Naschrift redactie: fotokalender zonder logo is ook mogelijk door een logo fotokalender te bestellen en dan als logo een volledig blanco/wit plaatje te gebruiken waardoor onderaan de pagina geen logo wordt afgedrukt red..

3-9-2012 - Bea Willemse-Klaassens

verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Voor het eerst de kalender gemaakt. De kwaliteit van het papier en de foto's zijn prima. Mijn complimenten voor de snelle verzending.

31-8-2012 - Carla van der Vat-Veerman

A5 verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik was heel specifiek op zoek naar een verjaardagskalender in A5 formaat en jullie zijn enige aanbieder die ik kon vinden. Dat was dus al een pluspunt. De kwaliteit van de fotoprints op de kalender zijn ook prima!

Wat ik wel jammer vind is dat ik bewust een zwart-wit kalender had gemaakt. Toen ik de kalender in de bus kreeg kwam ik erachter dat er een zeer gekleurd Jubel-logo onder iedere maandpagina staat. Niet helemaal wat ik in gedachten had. Ook de dagen en maanden zijn in het blauw geprint. Dit had ik graag willen aanpassen, maar dat was helaas niet mogelijk.

=> Naschrift redactie: fotokalender zonder logo is ook mogelijk door een logo fotokalender te bestellen en dan als logo een volledig blanco/wit plaatje te gebruiken waardoor onderaan de pagina geen logo wordt afgedrukt red..

2-8-2012 - Daphne

Verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Kalender op fotopapier. Mooi, helder afgedrukt en super snelle bezorging!

31-7-2012 - Loes Musson

Fotokalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Wij hebben de verjaardagskalender heel snel in goede staat ontvangen.
Hij is erg mooi geworden op prachtig papier.
We zijn er erg tevreden over.
Hartelijke dank!

20-7-2012 - Thea Dekker

Verjaardagen kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Het is een heel leuke kalender geworden, ik heb hem in een paarse, gipsen barok lijst gedaan en op het toilet gehangen.

12-7-2012 - Vonne Hoekman

a5 foto verjaardagskalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Zoals gewoonlijk was de jubelkalender weer van grote klasse. Het is niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer geweest dat ik daar heb besteld.

26-5-2012 - Frans Staalheuver

Helemaal te gek

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Hallo,

Omdat Jubelkalender een van de weinige is waarbij je een verjaardagkalender in A3 formaat kan bestellen heb ik afgelopen week deze kalender met mijn eigen foto´s erop besteld.

Binnen 2 dagen had ik ´m al binnen. De foto´s zien er schitterend uit. De verjaardagen en trouwdagen die ik had ingevoerd zijn keurig meegenomen. Het papier is stevig en heeft een mooie glans.

Dus: bedankt Jubelkalender. Ik ben er heel erg blij mee.

Groet van Nathalie uit Doesburg

24-8-2011 - Nathalie Orth

Bravo !

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

In 1e instantie niet geheel tevreden over de ontvangen kalender...... Vanaf pagina 5 waren de foto's erg rose !!

Na een klacht te hebben ingediend.....
is deze tot volle tevredenheid opgelost !! De volgende dag had ik een perfect nieuw exeplaar in huis ! Geweldige service !

11-5-2010 - Ria Janssen

Foto kalender A3 formaat

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

De kalender ziet er mooi verzorgd uit, op glanzend papier. "s middags om 16.00 uur besteld en de volgende ochtend om 11.00 uur ontvangen. Netjes in een koker. Kortom: voor herhaling vatbaar!

10-4-2010 - Thea Haine

Mannenkalender,

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Voor een 50 jarige vriend hebben wij een kalender waarbij de gezamenlijke vrienden zich fraai hebben laten portretteren. De kalender is monochroom gemaakt en is kwalitatief zeer netjes gemaakt. Kleur, densiteit e.d komen perfect overeen met de opgemaakte bestanden. Levering was vlot en correct. 2 puntjes van kritiek of productverbetering kunnen zijn dat de toegevoegde info op het voorblad wat storend is. en bij controle achteraf of nabestellen van een extra kalender niet terug gegaan kan worden naar het ge-uploade bestand. Overigens een prima service ontvangen van jubelkalender bij het oplossen van een bestelfout mijnerzijds.

22-3-2010 - Izak van Maldegem

Familie calendar

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik kom van een grote familie en mijn ouders wonen in het buitenland, ver weg.
Toen mijn vader begon zijn geheugen te verliezen heb ik de foto's van broers en zussen en hun families bij elkaar verzameld en een prachtig verjaardag kalender van gemaakt. Mijn broers allemaal wilden gelijk een exemplaar voor hun families hebben.
Mijn ouders zijn erg tevreden kijken iedere dag hun kinderen en kleinkinderen van ver weg op de foto's.
Groot succes. Bedankt aan Jubelkalender voor de kans mijn familie gelukkig te maken!

2-11-2009 - Maria Bravo

Geweldige service

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb de jubelkalender aangevraagd voor een jarige vriendin. Het maken van de kalender was een fluitje van een cent en belachelijk snel thuisbezorgd!

De kwaliteit is perfect, verzending snel en betrouwbaar en de service is vriendelijk en behulpzaam.

Reden genoeg om hier vaker een bestelling te plaatsen.

28-9-2009 - Kim Pieters

Fotokalender kado + SMS ter herinneringen

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Voor het afscheid van een collega hebben we niet zo lang geleden een jubelkalender laten maken, met de foto’s en verjaardagen van alle oud-collega’s erop.

Het resultaat was fantastisch! Ze was er heel erg blij mee, want door de leuke foto’s op de kalender en de verjaardagen erbij, werd ze altijd nog aan ons herinnerd!

En de sms-jes ter herinnering aan de verjaardagen helpen daar nog eens extra bij.

Een heel leuk kado/aandenken dat past bij heel veel gelegenheden!

15-1-2009 - Willeke

Fotokalender 4x

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Inmiddels heb ik vier kalenders besteld en prima verzorgd ontvangen,net als de reactie's van de ontvangers aan wie ik de kalender cadeau heb gedaan.

De kwaliteit van het papier en de afdruk verdienen zeker een goed. Ook de keuze van het formaat vind ik erg handig.

De invulling en samenstelling van de kalender via de website wijst voor zich en verloopt vlot. Je hebt geen last van vervelende pop-ups of reclame en mocht er een onduidelijkheid zijn dan is de site prima te raadplegen voor aanvullende info.

Ik kan gerust stellen dat mijn verjaardagarchief in goede handen is bij jubelkalender en mocht je van plan zijn een kalender te bestellen dan is dit een zeker een goed adres. Ook de betaling en aflevering liepen soepel.

12-1-2009 - Pierre uit Den Haag

Mijn vakantie foto's op een kalender

Service:
Aflevering:
Kwaliteit:

Ik heb een poosje terug een kalender besteld met foto's van m'n zeilvakantie in Griekenland. Ik vond zelf dat ik best aardige foto's had gemaakt, dus ben ik voor een A3 kalender gegaan.

Het uploaden van m'n foto's ging prima. Ik vond het best een inzichtelijk proces en de iDeal betaling maakte het helemaal gemakkelijk.

Een paar dagen later kwam de kalender aan in een dikke kartonnen envelop en kon ik m'n kalender ophangen. Alle foto's zagen er best goed uit, behalve eentje. Maar toen ik m'n originele foto bekeek zag die er ook niet zo geweldig uit. Waarschijnlijk heb ik de foto bij te weinig licht genomen.

In ieder geval een gemakkelijke service. Geen problemen ondervonden. Wellicht dat ik het volgend jaar of daarna nog wel eens gebruiken ga.

16-12-2008 - Freark van der Bos

Wilt u ook een review plaatsen?
- powered by AM Communicatie & Design - Bekijk mobiele versie -